04-01-08

Hofstade is klaar voor BK Cyclocross aanstaande zondag


AAA
Gisterennamiddag was ik naar het Blosodomein in Hofstade afgezakt om de laatste trainingen bij te wonen van de renners. Buiten Erwin Vervecken en Sven Van Thornout zag ik weinig toprenners. Nys en Co hadden hun kat gestuurd of lagen ziek in hun bed.

Wat mij opviel was dat de organisatoren niets aan het toeval hebben overgelaten en hun organisatie piccobello o.k. is om zondag de wielerliefhebbers te laten genieten van een schitterend kampioenschap in de beste omstandigheden.

Ook Erwin Vevecken maakte er een anderhalf uur doorgedreven oefenstonde van op hoop van zegen, mijn hoed af wat deze man er 36-jarige leeftijd nog voor over heeft om zich te komen afbeulen in de regen en ijsvlokken. Als kenner durf ik beweren dat dit geen lachertje was de manier waarop hij in sneltempo zijn rondjes afmaaldde. De jeugd kan er een voorbeeld aan nemen want geen van de aanwezige jongeren kon zijn tempo volgen, zijn fiets kreunde onder het geweld. (zie  eigen foto)

DSC03697_800x533_800x533

ERWIN VERVECKEN_800x533
DSC03685_800x533

13:26 Gepost door Marcel |  Facebook

Commentaren

mooie foto's, toch hoop ik dat Nys niets overkomt en dat hij wint, vervecken mag mee op het podium van mij.

Gepost door: marc devloo | 04-01-08

Goede avond ... Marcel Het is wel spannend geweest vandaag in Hofstade, de beste en sterkste heeft gewonnen. We hebben het op TV gevolgd, met een tasje koffie erbij.

Gepost door: Chris | 06-01-08

mooie foto's hoor van sportieve mensen, groetjes

Gepost door: emily | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.