09-06-08

Dernycriterium in Ninove

Onder impuls van de Cheersvrienden werd er afgelopen zondag in Ninove voor het eerste een dernykoers georganiseerd en dit met medewerking van Wielerclub GOOIK SPORTIEF.

Een zee van volk, de zon die haar opwachting maakte en tenslotte een spectaculair wielerspektakel, wat kan een mens nog meer verlangen op een zondagnamiddag. De koers werd verreden in drie reeksen. Bert Roesems uit Halle won de eerste reeks over 20 ronden van 1,4 km en Steve Schets uit Gooik won de 2de reeks afvalling. De laatste reeks over 40 ronden van 1,4 km werd gewonnen door Staf Scheirlinckx van de Cofidisploeg die meteen eindwinnaar werd ,tweede in de eindstand werd Bert Roesems en derde Steve Schets.

DERNYKOERS NINOVE (69)

DERNYKOERS NINOVE (10)

DERNYKOERS NINOVE (72)

Meer foto's.............

10:32 Gepost door Marcel |  Facebook

Commentaren

Dag Marcel Moet wel eens de moeite zijn om te zien.
Maak er verder een aangename week van.
Bloggroeten

Gepost door: Chris | 09-06-08

Dag Marcel Ik kom even langs om je een sportief en fijn weekend te wensen. Waar wordt er dit weekend zoal gekoerst : vandaag Keerbergen, morgen Hoofdplaat NL, en zondag Erembodegem of Keerbergen (nog niet zeker). Dus de beentjes zullen rondgaan!!
Wat je terreinkennis van Beauraing betreft : onderschat het niet ... hihi .. ik heb er ook een ritje gedaan van Beauraing richting Felenne, 13 km klimmen in drie keer, door het 'Bois du Roi' een mooie naam maar zo lastig!
Vele groetjes en tot een volgende keer weer.

Gepost door: Chris en Omer | 20-06-08

De commentaren zijn gesloten.