29-06-08

Eerste vakantiefoto!!!

Strand-1_800x600

01:21 Gepost door Marcel |  Facebook

25-06-08

Een boottocht op de Schelde vanuit Temse

Een paar weken geleden maakte ik een mooie boottocht op de Schelde vertrekkende van Temse. Ik moet eerlijk bekennen dat dit een meevaller van formaat was. Voor wie van een stressweek wil bekomen is dit een aanradertje. Boeken kan via www.rivertours.be

B PAGINA


APAGINA

Meer foto's

05:13 Gepost door Marcel |  Facebook

10-06-08

Vier Oetingse Bikeslippers reden Parijs-Roubaix

Frontpagina
BIKESLIPPERS PARIJS-ROUBAIX (1)
BIKESLIPPERS FOTO a

Vandervelde Danny, Wastiels Kris, Lagrange Martin en Segers Willy, alle vier lid van wielertoeristenclub "DE BIKESLIPPERS" uit Oetingen, hebben het aangedurfd om afgelopen zondag Parijs-Roubaix voor wielertoeristen te rijden. Ze namen zondagmorgen om 6 u. de start. Na 267 km en vijf lekke banden bereikten ze om 18.15 u. moe maar tevreden de wielerbaan van Roubaix. Als dat geen prestatie is ! Info: www.bikeslippers.be .

01:51 Gepost door Marcel |  Facebook

09-06-08

Dernycriterium in Ninove

Onder impuls van de Cheersvrienden werd er afgelopen zondag in Ninove voor het eerste een dernykoers georganiseerd en dit met medewerking van Wielerclub GOOIK SPORTIEF.

Een zee van volk, de zon die haar opwachting maakte en tenslotte een spectaculair wielerspektakel, wat kan een mens nog meer verlangen op een zondagnamiddag. De koers werd verreden in drie reeksen. Bert Roesems uit Halle won de eerste reeks over 20 ronden van 1,4 km en Steve Schets uit Gooik won de 2de reeks afvalling. De laatste reeks over 40 ronden van 1,4 km werd gewonnen door Staf Scheirlinckx van de Cofidisploeg die meteen eindwinnaar werd ,tweede in de eindstand werd Bert Roesems en derde Steve Schets.

DERNYKOERS NINOVE (69)

DERNYKOERS NINOVE (10)

DERNYKOERS NINOVE (72)

Meer foto's.............

10:32 Gepost door Marcel |  Facebook

07-06-08

Opnieuw motorcross op de Kesterheide

smalle banner
imagesKESTER - Motorclub AMC De Toekomst uit Dworp is klaar voor zijn 35ste motorcross op de Kesterheide in Kester op zondag 22 juni. Even kwam het voortbestaan van de motorcross in het gedrang, toen elf inwoners van Gooik naar de rechtbank stapten met de vraag de cross op de Kesterheide te verbieden. Ze haalden de natuurwaarde van het gebied aan en de overlast die de cross veroorzaakt. Hun klacht werd door de rechtbank eerder dit jaar afgewezen.

11:28 Gepost door Marcel |  Facebook