30-12-08

Eindejaarswensen!!

eindejaarswensen

19:22 Gepost door Marcel |  Facebook

15-12-08

Vijfdaagse Ronde van Frankrijk .(Deel 2)

mainbg

AA

Na een nachtje rijden   bereikten we onze eerste bestemming in Calvisson een kalm en onooglijk mooi paatsje op 15 km van Nismes. De termometer wees er 36°, iets waar we hier alleen kunnen van dromen.

Na 3 uur wachten kregen we tezien waar we voor gekomen waren namelijk de Tourcaravaan.

AAA

AAAA

 Toen de tourcaravaan voorbij zetten we koers richting La Grande Motte waar we 2 nachten verbleven.

Deze immens populaire badplaats rees in de jaren '60 uit een decor van zand, water en lagunes. Qua architectuur keerde de stad de regionale stijl de rug toe en werd met zijn piramidale gebouwen zowel bekritiseerd als geprezen.

Meer daarover meer in het volgende deel.

DSC06891_750x500

19:36 Gepost door Marcel |  Facebook

01-12-08

Op 5-daagse naar de Ronde van Frankrijk 2008

mainbg

Elk jaar lassen we een minivakantie in en gaan we de sfeer opsnuiven van de Ronde van Frankrijk in zijn natuurlijke biotoop. Dit jaar hadden we gekozen voor 4 ritten in het zuiden en we begonnen onze trip in Nismes en zijn lanvandelstreek. De renners kwamen uit Narbonne en kwamen aan in Nismes. Het naar het zuiden rijden met de wagen is voor mij al een toffe ervaring temeer dat ik deze keer zelf niet rijd en ik de kans heb om de natuur te bewonderen bij het krieken van de dag. Het is aangenaam om in s'winters zomerse foto's te bekijken genomen onder een blauwe hemel. De laatste dagen valt er hier niet veel te beleven! De volgende dagen meer over onze trip van Frankrijk in deel 2 en 3.

aa

 

aaa

 

03:16 Gepost door Marcel |  Facebook